Ma-la klo 10-14, Vapaasrk:n Kirppis Torikirkon pihan oik. laidassa, rappu C. Kts. linkki Torikirkon Kirppis-fb-sivulle "Lue lisää" osiosta. Puh. 050 340 2083. Otamme vastaan puhdasta, ehjää tavaraa, vaatetta. Myymme lähetystyön hyväksi.

Tutustu Forssan torikirkon facebook-sivuihin tästä.

Kirppiksen osoite on siis Hämeentie 15, rappu C, pihan oikeassa laidassa. Asioidessasi Kirppiksellä voit tehdä myös ostoja Vapaaseurakunnan Kirjamyyntipisteessä, jossa uusia normaalihintaisia hengellisiä kirjoja, edullisia joulu- ja onnittelukortteja, Jouluaatto-lehtiä, vuoden 2019 kauniita kalentereita (a' 10 €), CD:itä, DVD:itä, ym. Varaa maksuvälineeksi käteistä rahaa. Kiitos ja LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! Olet tuttu tai tuntematon, olet lämpimästi tervetullut myös kaikkiin Vapaaseurakunnan tilaisuuksiin, joista Kotisivujemme KALENTERI-sivu kertoo.