15.03.2020-30.04.2020 Vallitsevan koronavirusepidemian johdosta kokouksemme ovat nyt tykkänään tauolla. Ole hyvä ja "lue lisää osio", jota täydennämme lähipäivinä.

Rukouspyynnöt omasta tai tai muiden puolesta, tms. voit lähettää sähköpostilla forssa.vapaasrk@gmail.com tai puhelimella 044 2900 771 Pekka Murtolahti, tai 044 2900 772 Eila Murtolahti.

Monet vanhimmiston suunnittelemista tapahtumistamme siirtyvät keväämmällä / kesällä pidettäviksi. Lue siis ilmoituksemme täältä kotisivuilta tai torstaisin Forssan Lehdestä.

Jos kaipaat hengellistä luettavaa joko itsellesi tai lahjaksi jollekulle, niin soita 044 2900 771 tai 044 2900772, sillä Kirjamyynti ja CD & DVD pisteeseemme voi tarjota sinulle yksityisen palveluhetken puhelimella sovittuna aikana.

Nyt, jos koska on myös hyvä lukea Raamattua, sillä se kertoo meille Jumalan tahdosta ihmisiä kohtaan sanoen, että Hänellä on hyvä tahto meitä kaikkia kohtaan ja että 'Hän ei heitä ulos sitä, joka Hänen luoksensa tulee, sillä Jeesus on tullut Taivaasta tekemään Hänen tahtonsa, joka on Hänet lähettänyt. Johanneksen evankeliumi luku 6, jakeet 6-7.' Hän, Jeesus, tuli sovittamaan ihmisten synnit. Viaton meidän syntisten puolesta, että me uskomalla Häneen voimme pelastua. Apostolien teot 4:12 sanoo: "Ei ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole Taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

On ilo saada olla ja elää Jeesukseen uskovana. Siunausta elämääsi!