Ma 27.7. alkaen - 30.09. Lähetyskirppiksemme auki arkisin klo 10-14, kun/jos kyltti on kadun varressa. Käteismaksu. Lue lisää osio!

Kirppiksemme toimii kolmella eri mantereella toimivien lähettiemme työn hyväksi. Heistä Hanna Eriksson työskentelee Ecuadorissa viidakkointiaanien parissa Napo-joen varrella, Pedro Reyes Castro työskentelee Espanjassa muslimitaustaisten maahanmuuttajien voittamiseksi Kristukselle ja Joel Goldberg työskentelee Israelissa nuorten ja nuorten aikuisten parissa, ei vain juutalaisnuorten, vaan myös palestiinalaisnuorten voittamiseksi Jeesukseen uskoviksi.

Lisäinformaatiota muusta: Jos sinulla on halu saada omalle tai läheisesi elämälle rukoustukea, niin voit jättää pyyntösi Vapaaseurakunnan pääoven vieressä vasemmalla olevaan postilaatikkoon tai kirjoittaa ne seurakunnan sähköpostiin forssa.vapaasrk@gmail.com tai tulla rohkeasti mukaan Sanan ja rukouksen tilaisuuksiin tai soittaa 044 2900 771 Pekka Murtolahti, tai 044 2900 772 Eila Murtolahti.

Koronarajoitusten vuoksi monet vanhimmiston suunnittelemista tapahtumistamme siirtyivät keväältä jolloinkin myöhemmin kesällä tai syksyllä pidettäviksi. Lue siis viikkoilmoituksemme täältä kotisivuilta tai torstaisin Forssan Lehdestä, ns. SEURAKUNNAT osiosta.

Nyt, korona-aikaan, jos koska on tärkeää lukea Raamattua ja käydä myös hengellisissä kokouksissa, joissa voi kuulla monien ihmisten kertovan, miten Jumala alkoi rakkaudessaan vetää heitä yhteyteensä ja miten he tulivat uskoon. Jumalalla on todella hyvä tahto meitä kaikkia kohtaan ja Sana vakuuttaa, että 'Hän ei heitä ulos sitä, joka Hänen luoksensa tulee, sillä Jeesus on tullut Taivaasta tekemään Hänen tahtonsa, joka on Hänet lähettänyt. Johanneksen evankeliumi, luku 6, jakeet 6-7.' Hän, Jeesus, tuli sovittamaan ihmisten synnit. Viaton meidän syntisten puolesta ja niin me vain Häneen uskomalla voimme Hänen sovitustyönsä tähden armosta pelastua ja saada sydämiimme rauhan ja turvallisen tietoisuuden, että jokaisella, joka Häneen sydämestään uskoo on hyvä osa ajan rajan toisella puolella.

Apostolien teot 4:12 sanoo: "Ei ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole Taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

On ilo saada olla ja elää Jeesukseen uskovana. Siunausta elämääsi! Olet myös lämpimästi aina tervetullut kaikkiin hengellisiin tilaisuuksiimme!