Kirppiksemme & uusien tuotteiden Kirja / CD-piste löytyy ma-pe klo 10-14 C-rapun kautta, jos kyltti kadun varressa. Muista turvavälit, maski. Käsidesi on asennettu Kirppiksen sisäoven viereen. (Käytössä käteismaksu.) Lue lisää osio! Tervetuloa!

Hei! Voit myös katsoa ohjelmiamme. Klikkaa tuosta yläpuolelta linkki YouTube sivullemme. Vimeksi valmistettu ohjelma on aina vasemmalla ensimmäisenä. Kun klikkaat "videot" saat kerralla näkyviisi kaikki YouTubeen laittamamme ohjelmat.

Mitä tulee tähän Kirppikseemme, niin se toimii kolmella eri mantereella toimivien lähettiemme työn hyväksi. Heistä Hanna Eriksson työskentelee Ecuadorissa viidakkointiaanien parissa Napo-joen varrella, Pedro Reyes Castro työskentelee Espanjassa muslimitaustaisten maahanmuuttajien voittamiseksi Kristukselle ja Joel Goldberg työskentelee Israelissa nuorten ja nuorten aikuisten parissa, ei vain juutalaisnuorten, vaan myös palestiinalaisnuorten voittamiseksi Jeesukseen uskoviksi.

Kirjamyyntipisteessämme voi asioida samalla, kun käyt Kirppiksellä. Ison eteisaulan Kirjamyyntipisteessä on laajahko valikoima hyvää hengellistä kirjallisuutta,Raamattuja, musiikki- CD:eitä, kortteja, surunvalitteluadresseja (hinta vain 12 €), ym. Monia tuotteita nyt niihin merkityillä ale-hinnoilla.

Lisäinformaatiota muusta: Jos sinulla on halu saada omalle tai läheisesi elämälle rukoustukea, niin voit jättää pyyntösi Vapaaseurakunnan pääoven vieressä vasemmalla olevaan postilaatikkoon tai kirjoittaa ne seurakunnan sähköpostiin forssa.vapaasrk@gmail.com tai tulla rohkeasti mukaan Sanan ja rukouksen tilaisuuksiin tai soittaa 044 2900 771 Pekka Murtolahti, tai 044 2900 772 Eila Murtolahti.

Nyt, korona-aikana, jos koska, on tärkeää lukea Raamattua ja käydä myös hengellisissä kokouksissa (sitten kun niitä taas voidaan järjestää!!!), joissa voi kuulla monien ihmisten kertovan, miten Jumala alkoi rakkaudessaan vetää heitä yhteyteensä ja miten he tulivat uskoon. Jumalalla on todella hyvä tahto meitä kaikkia kohtaan ja Sana vakuuttaa, että 'Hän ei heitä ulos sitä, joka Hänen luoksensa tulee, sillä Jeesus on tullut Taivaasta tekemään Hänen tahtonsa, joka on Hänet lähettänyt. Johanneksen evankeliumi, luku 6, jakeet 6-7.' Hän, Jeesus, tuli sovittamaan ihmisten synnit. Viaton meidän syntisten puolesta ja niin me vain Häneen uskomalla voimme Hänen sovitustyönsä tähden armosta pelastua ja saada sydämiimme rauhan ja turvallisen tietoisuuden, että jokaisella, joka Häneen sydämestään uskoo on hyvä osa ajan rajan toisella puolella.

Apostolien teot 4:12 sanoo: "Ei ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole Taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

On ilo saada olla ja elää Jeesukseen uskovana. Siunausta elämääsi! Olet myös lämpimästi aina tervetullut kaikkiin hengellisiin tilaisuuksiimme kunhan Suomen Hallituksen ja Avin koronarajoituksien väkimäärää koskevat rajoitukset hellittävät.!