Su 11.4. Ohjelmamme katsottavissa tuosta yläpuolelta YouTube linkin kautta. Pekka Leväniemi (mies, joka jäi yksin henkiin 5 hengen kolarissa!) jakaa Sanaa. Musiikissa Hanna Hovi. Lue lisää osio!

AVI:n sulkurajoitusta toteuttaen Sunnuntaiset kokouksemme ja keskiviikon rukousillat ovat nyt tauolla. Katso ohjelmiamme Kotisivujemme YouTube linkin kautta. Linkki löytyy Kotisivujemme yläosasta, tulppaanikuvasta vähän alaspäin. Uusin ohjelma on aina ensimmäisenä vasemmalla. Sinne jo aikaisemmin tekemämme ohjelmat ovat katsottavissa milloin vain, mutta uusi pyritään tekemään joka sunnuntaiksi niin, että se on katsottavissa noin klo 11:00 alkaen.

Poikkeuksen tekee Palmusunnuntain ohjelmamme, joka valmistunee katsottavaksi vasta maanantaiksi 29.3.

Tällaisen maailmantilanteen keskellä, missä nyt elämme koronan ja monien maanjäristysten, maanvyöryjen ja joidenkin kansakuntien valtavan nälänhädän, ym. keskellä on tärkeää lukea Raamattua ja löytää turva ja ilo elämäänsä Jumalan Sanansta. Se kertoo Jumalan syvästä rakkaudesta ihmistä kohtaan ja Hänen pelastussuunnitelmastaan, joka on tosi tärkeää sisäistää ja ottaa vastaan omaan elämäänsä! Tästä voi lukea esim. Johanneksen evankeliumikirjan 3. luvusta jakeesta 16 eteenpäin aina luvun loppuun saakka ja vielä lisäksi samaan kokonaisuuteen kuuluva tekstinosuus seuraavan luvun 4:1-3 jakeista.

Jumala siunatkoon sinua tänään ja kaikkina elämäsi tulevina päivinä! Jos haluat keskustella näistä asioista tai kaipaat rukousapua oman tai läheistesi elämän puolesta, niin soita numeroihin: 044 2900 771, Pekka Murtolahti tai 044 2900 772 Eila Murtolahti tai kirjoita pyyntösi/kerro rukousaiheesi p.murtolahti@gmail.com tai eila.murtolahti@gmail.com.