Su 9.5. klo 8 alkaen ohjelmamme katsottavissa tuosta yläpuolelta YouTube linkin kautta. Puhe ja laulut: Maija Haikonen.

AVI:n sulkurajoitusta toteuttaen Sunnuntaiset kokouksemme ovat vielä tauolla. Keskiviikon Sanan ja rukouksen illat alkavat ke 5.5.klo 18. Katso ohjelmiamme Kotisivujemme YouTube linkin kautta. Linkki löytyy tuosta Kotisivujemme yläosasta, tulppaanikuvasta vähän alaspäin. Uusin ohjelma on aina ensimmäisenä vasemmalla. Sinne jo aikaisemmin tekemämme ohjelmat ovat katsottavissa milloin vain, mutta uusi pyritään tekemään joka sunnuntaiksi ainakin niin kauan kunnes voimme aloittaa sunnuntaikokoukset.

Suunnitelmissa on, että ensimmäinen su-kokous olisi su 16.5. klo 18. Sunnuntaikokousten yhteydessä on myös lapsille pyhäkoulu heidän omassa tilassaan. ALUKSI toivotaan aina, että lapset tuodaan vanhempien/huoltajien toimesta alkuhetkeksi mukaan kirkkosaliin, josta pyhäkouluope sitten vie heidät pyhäkouluhuoneeseen.

Tällaisen maailmantilanteen keskellä, missä nyt elämme koronan ja monien maanjäristysten, maanvyöryjen ja joidenkin kansakuntien valtavan nälänhädän, coronapandemian aiheuttamien massiivisten kuolemien, ym. keskellä on tärkeää lukea Raamattua ja löytää turva ja ilo elämäänsä Jumalan Sanansta. Se kertoo Jumalan syvästä rakkaudesta ihmistä kohtaan ja Hänen pelastussuunnitelmastaan, joka on tosi tärkeää sisäistää ja ottaa vastaan omaan elämäänsä! Tästä voi lukea esim. Johanneksen evankeliumikirjan 3. luvusta jakeesta 16 eteenpäin aina luvun loppuun saakka ja vielä lisäksi samaan kokonaisuuteen kuuluva tekstinosuus seuraavan luvun 4:1-3 jakeista.

Jumala siunatkoon sinua tänään ja kaikkina elämäsi tulevina päivinä! Jos haluat keskustella näistä asioista tai kaipaat rukousapua oman tai läheistesi elämän puolesta, niin soita numeroihin: 044 2900 771, Pekka Murtolahti tai 044 2900 772 Eila Murtolahti tai kirjoita pyyntösi/kerro rukousaiheesi p.murtolahti@gmail.com tai eila.murtolahti@gmail.com.