Katso YouTube ohjelmiamme tuosta yläpuolelta vihreää linkkiä klikkaamalla. Su 6.6. Pekka Paukkala, mus: Eeva P. ja Pekka M. Su 13.6. Loimaan työpisteessämme viime su kokous, puhe Jani Lindroos Sastamalasta, Maija Haikonen, Hml. Musiikissa mm. Pekka M.

Vieläkään emme voi pitää AVIN koronarajoitusten vuoksi kokouksia Torikikollamme, sillä Kanta-Hämeen alue, johon Forssakin kuuluu, koki melkoisen koronaryöpsähdyksen toukokuun loppupuolessa, jolloin Forssan Sairaalan, päiväkotien ja Kuhalan koulun kautta n. 300 ihmistä joutui karanteeniin. Tämän vuoksi kokoontumisrajoituksia alueellamme on vain kiristetty, vaikka muualla Etelä-Suomessa monin paikoin on jo voitu rajoituksia höllentää.

Ilmoitamme heti, kun alkaa olla mahdollista järjestää sunnuntaikokouksia Torikirkollamme. Keskiviikkoisin toki pidämme Sanan ja rukouksen iltoja turvaohjeet huomioiden 10 henkeä/huone. Kirppiksemme on myös auki ma-pe klo 10-14 aikavälillä ja torstaisin pidämme avoimen päiväkahvihetken klo 12-14 joko Torikirkon sisätiloissa tai pihamaalla. Tervetuloa kaikkeen!

Katukirkon ruokatarvikejaot toteutetaan Torikirkollamme 7.6. ja 14.6. pääovelta suoraan asiakkaille jakaen. Tämän jälkeen kesän aikana harvakseltaan ViaDia EU-ruokatarvikejakoa.