Seurakuntatyö

Seurakuntatyöhön kuuluu erilaisten tilaisuuksien järjesteminen ja sielunhoitokeskustelut.

Lue lisää

Lapsityö

Seurakunnan tilaisuuksien aikana perheiden pienimmille järjestetään pyhäkoulu sekä kesäsin lastenleirejä.

Lue lisää

Nuorisotyö

Nuorisotyö elää nyt uutta suunnittelukautta, josta tietoa tähän ja kalenterisivuille myöhemmin.

Katukirkkotyö

Pidämme eri seurakuntien kanssa yhteisiä katulähetysiltoja joissa opetamme raamattua ja laulamme yhteislauluja. Katso lisätiedoista tarkemmin tätä melko laajaa toimintaa.

Lisätietoja

Maakuntatyö

Urjalassa tehtävästä työstä Pekka ja Eeva Paukkala & tiimi.

Lisätietoja

Lähetystyö

Teemme lähetystyötä ja tuemme lähettejämme Ecuadorissa, Espanjassa ja Israelissa.

Lisätietoja

Avioparityö

Loimaan Vapaaseurakunnan jäsenet, Pirjo ja Vesa Mononen palvelevat tarvittaessa avioparityössä. He ovat kouluttautuneet parisuhdetyöhön Vapaakirkon perheohjaajakoulutuksen puitteissa. Jo aikaisemmastakin vaiheesta elämäänsä heillä on monien vuosien ajalta kokemusta avioparityöstä. He ovat eri seurakuntien ja yksittäisten pariskuntienkin käytettävissä niin leiri- tai viikonloppukurssien muodossa kuin kahdenkeskisissä keskusteluissa.

Lue lisää

Toimitilat

Vapaaseurakunnan Lähetyskirppis C-rappu

Seurakuntamme Lähetyskirppikseltä löydät vaatteita, kenkiä, astioita, valaisimia, kirjoja, leluja, ym. ym. Tervetuloa joko vain katsomaan tai tekemään edullisia ostoksia! Kirppiksen tuotto käytetään seurakuntamme lähettien työn tukemiseen Ecuadorissa, Espanjassa ja Israelissa.

Otamme myös vastaan puhdasta, ehjää vaatetta, ym. sinulle tarpeettomaksi käynyttä. Tarvittaessa voimme hakea, jos lahjoittajalla ei ole mahdollisuutta itse tuoda. Soita silloin 044 2900 771.

Lähetyskirppis on avoinna arkisin ma-la klo 10-14

Tutustu myös facebook sivuihimme.

Vapaaseurakunnan toimisto

Vapaaseurakunnan toimistoasioita hoitavat toistaiseksi Eila ja Pekka Murtolahti ja toimisto toimii aikavarauksella. Halutessasi keskustelu- tai sielunhoitoaikaa tai sopia häistä tai hautajaisista, ym. ym. soita 044 2900 771 (Pastori Pekka Murtolahti) tai 044 2900 772 (Evankelista Eila Murtolahti). Heidät tapaa myös aina kokousten yhteydessä ja voit keskustella ja hoitaa asioita, mitä ikinä ne sitten kohdallasi ovatkaan.

Kirjapiste

Torikirkon eteisaulassa on edullinen, voittoa tavoittelematon, monien eri kustantajien kirja-, CD, DVD, kortti ja adressi-myyntipiste, joka on auki vain kokousten yhteydessä ja myös Kirpputorilla asioivat voivat tehdä sieltä ostoksia ja maksaa käteisellä, Kirppistä hoitavalle työntekijälle. Seurakuntamme tulevat tapahtumat ja tilaisuudet näet täältä.

Halutessasi tietoja Kirjapisteen tuotteista, soita 044 2900 772.