Maakuntatyö Urjalassa

Armon Tupa Urjalassa. Puhujakoroke ja rukousalttari.

Forssan Vapaaseurakunnalla on Kanta-Hämeen (jonka alueeseen se itse kuuluu) ja Pirkanmaan maakunnan rajalla, Urjalassa, toimiva seurakuntapiiri, joka vuoden 2017 alusta lähtien on kokoontunut omassa vuokratilassaan - Urjalan Aseman kylässä sijaitsevassa - Armon Tuvassa, Huhdintie 12.

Tilaisuuksia mm. joka keskiviikko klo 18:00 ja kuukauden toinen ja viimeinen sunnuntai klo 14:00. Työstä Urjalassa vastaavat Ecuadorista lähetystyöstä palanneet Pekka ja Eeva Paukkala sekä innokas työn avustajajoukko. Ilmoitukset tapahtumista löytyvät torstaisin ilmestyvästä Urjalan Sanomasta sekä verkkosivujemme kalenterista.

Maakuntatyö Loimaalla

Forssan Vapaaseurakunnalla on myös Varsinais-Suomen maakunnan reuna-alueella, Loimaalla toimiva seurakuntapiiri, joka järjestää Ilosanoman iltoja joka torstai klo 18:00 sekä sunnuntaisin jumalanpalvelukset klo 16:00, ym. toimintaa. Kokouspaikkana on Väinämöisenkatu 10:ssä sijaitseva, valoisa, entinen apteekin tila. Paikallisesti työstä vastaavat Vesa ja Pirjo Mononen idearikkaiden Loimaan evankelioimistyötä rakastavien ystävätiimiläisten kera. Myös Forssan vapaasrk:n paikalliset, forssalaiset vastuunkantajat käyvät edelleenkin jonkun verran kokousavustajina Loimaalla. Tilaisuuksien päätteeksi on usein kahvitarjoilu. Katso tarkemmin Forssan vapaaseurakunnan kalenterisivu tai Loimaan Lehti.