Seurakuntatyö

Seurakuntatyöhön kuuluu erilaisten tilaisuuksien järjesteminen ja sielunhoitokeskustelut.

Lue lisää

Lapsityö

Seurakunnan tilaisuuksien aikana perheiden pienimmille järjestetään pyhäkoulu sekä kesäsin lastenleirejä.

Lue lisää

Nuorisotyö

Järjestämme nuorille toimintaa kuten nuorteniltoja joissa kokoonnutaan yhteen kuulemaan Jumalan sanaa ja viettämään aikaa yhdessä.

Lisätietoja

Katukirkkotyö

Pidämme eri seurakuntien kanssa yhteisiä katulähetysiltoja joissa opetamme raamattua ja laulamme yhteislauluja. Katso lisätiedoista tarkemmin tätä melko laajaa toimintaa.

Lisätietoja

Maakuntatyö

Seurakuntamme alueeseen kuuluvan Loimaan seurakuntapiirn työstä vastaavat Pirjo ja Vesa Mononen & tiimi. Ja Urjalassa tehtävästä työstä Pekka ja Eeva Paukkala & tiimi.

Lisätietoja

Lähetystyö

Teemme lähetystyötä ja tuemme lähettejämme Ecuadorissa, Espanjassa ja Israelissa.

Lisätietoja

Avioparityö

Seurakuntamme jäsenet, Pirjo ja Vesa Mononen, ovat kouluttautuneet parisuhdetyöhön Vapaakirkon perheohjaajakoulutuksen puitteissa. Jo aikaisemmastakin vaiheesta elämäänsä heillä on monien vuosien ajalta kokemusta avioparityöstä. He ovat eri seurakuntien ja yksittäisten pariskuntienkin käytettävissä niin leiri- tai viikonloppukurssien muodossa kuin kahdenkeskisissä keskusteluissa.

Lue lisää

Toimitilat

Vapaaseurakunnan Lähetyskirppis C-rappu

Seurakuntamme Lähetyskirppikseltä löydät vaatteita, kenkiä, astioita, valaisimia, kirjoja, leluja, ym. ym. Tervetuloa joko vain katsomaan tai tekemään edullisia ostoksia! Kirppiksen tuotto käytetään seurakuntamme lähettien työn tukemiseen Ecuadorissa, Espanjassa ja Israelissa.

Otamme myös vastaan puhdasta, ehjää vaatetta, ym. sinulle tarpeettomaksi käynyttä. Tarvittaessa voimme hakea, jos lahjoittajalla ei ole mahdollisuutta itse tuoda. Soita silloin 040 7077 895.

Lähetyskirppis on avoinna arkisin ma-pe klo 10-14

Vapaaseurakunnan toimisto

Toimisto-aikana, joka keskiviikko, pastori Timo Varuhin on tavattavissa Torikirkolla klo 12-14. Hänen puhelinnumeronsa on 045 6512 457. Kun haluat sopia sielunhoitokeskustelun ajasta tai häistä, hautajaisista, ym. käy tapaamassa häntä toimistoaikana tai kokousten yhteydessä tai soita hänen numeroonsa tai seurakunnan vanhimmiston puheenjohtajalle, pastori Pekka Murtolahdelle 044 2900 771.

Kirjapiste

Torikirkon eteisaulassa on edullinen, voittoa tavoittelematon, monien eri kustantajien kirja-, CD, DVD, kortti ja adressi-myyntipiste, joka on auki vain kokousten yhteydessä ja myös Kirpputorilla asioivat voivat tehdä sieltä ostoksia ja maksaa käteisellä, Kirppistä hoitavalle työntekijälle. Seurakuntamme tulevat tapahtumat ja tilaisuudet näet täältä.

Halutessasi tietoja Kirjapisteen tuotteista, soita 044 2900 772.